Videoclip de “Ens Tornarem A Veure”

El TRIDENT de La Torre d’Oristà homenatja els camps de fubol de poble amb un videoclip carregat d’humor i èpica.

Un camp de futbol. Una grada. Personatges pintorescs desinhibint-se com si no hi hagués demà. L’EUFÒRIA EXPLOTA tan bon punt sona la cançó. Alguna cosa passa davant seu que no els deixa indiferents.

Ens trobem davant d’un clip allunyat de la gastada fórmula la-imatge-va-amb-la-lletra, ple de referències futbolístiques que apareixen a través dels individus que ocupen la grada. Algunes te les podries trobar trepitjant qualsevol camp de futbol de poble uns quants anys enrere (borratxos, hooligans, caçadors que es paren tot tornant de cacera… abans tot s’hi valia), d’altres més surrealistes i una d’històrica i inoblidable (impossible no recordar a Figo quan vola el cap de porc per damunt del públic).

El grup ha comptat amb la col·laboració dels més pròxims: amics, familiars i seguidors. L’espontaneïtat es palpa amb cada fotograma i la línia que separa guió i improvisació es difumina. S’ha gravat a Sant Feliu Sasserra, un poble de 600 habitants que ja no té equip de futbol que va viure els seus dies glòria pujant a Preferent i eliminant el Sabadell a la Copa Catalunya.

El que passa al camp no és tan diferent d’un directe i el grup ho té clar. Els seus concerts i cançons estan farcits de hooliganisme i tonades corejables (fins i tot han creat bufandes a l’estil dels clubs amb el nom del grup).

[FAGP id=2111]