S’esgoten les entrades pel concert/presentació a l’Antiga Fàbrica Damm!

L’Antiga Fàbrica Damm acull “l’origen de les absències” amb les entrades esgotades.

Hauran passat 3 mesos exactes de la sortida de “l’origen de les absències” quan tindrà cabuda una FESTA (sí, sí, en majúscules) memorable dins l’emblemàtic recinte d’Estrella Damm, l’Antiga Fàbrica Damm.

I és que aquest dimarts 18 de desembre presentarem el nostre primer llarga durada en una festa organitzada per Estrella Damm i el Sona 9 juntament amb els recents guanyadors d’aquest mediàtic concurs, els Empty Cage.

Un esdeveniment que obrirà les portes a les 20:00 h i que començarà per l’actuació d’aquest flamant duo de blues-rock a les 20:30 h. Un directe realment recomanable on s’encomanen les ganes de ballar bojament i d’entonar unes melodies enganxosament efectives.

El torn Nyandú serà el següent, i us presentarem les cançons que formen part del nostre debut, així com alguna peça no publicada. També hi haurà lloc per una col·laboració molt especial de la mà de Valen Nieto, productor del disc i membre de Raydibaum.

Fa un parell de dies es van esgotar les entrades, fet que encara ens dóna més energia per convertir aquesta Festa Sona 9 en un autèntic ritual.

Senyores, senyors, nyandunians i emptycageros, cordeu-vos les sabates que comença el compte enrere.