Guanyem el concurs Sona9 2011

El 14 de novembre de 2011 Nyandú guanyem el Concurs Sona 9 organitzat per Enderrock.

Aquesta és la fita més important que hem aconseguit fins ara i la que ens ha donat l’oportunitat de crear, tocar, conèixer i gravar el nostre primer disc.

Recordem aquella nit….

La Sala Bikini a Barcelona estava pleníssima. Reconeixíem cares, moltes. I és que des del nostre poble, La Torre d’Oristà s’havia organitzat un bus (al final van ser dos) per venir a seguir-nos i donar-nos suport fins al final al nostre últim directe del concurs.

Mentre estàvem entre camerinos amb els altres tres finalistes, els Bremen, Alls Nous Piquen i The Mamzelles, estàvem relaxats i l’únic que teníem ganes era de sortir a tocar. La feina, ja estava pràcticament feta: ara només volíem disfrutar i agraïr a tots els que ens van seguir. Per tant, estàvem conscienciats a què “allò ho volíem viure”.

Entre els grups participant vam fer i encara avui tenim una gran amistat. I és que es el què té el Sona9. La gran marató de proves val la pena ja que et pots conèixer i compartir.

Escollits els torns per sorteig, primer tocava Els Bremen sortir a l’escenari i així seguien els Alls Nous Piquen, nosaltres i tancaven The Mamzelles.

Potser durant el moment de l’elecció va ser quan es van respirar més nervis. El jurat era format per professionals del sector de Catalunya Ràdio, Icat fm, Tv3, el Consell de Joventut de la Generalitat, promotors musicals i els membres d’Enderrock.

Entre emoció, aplaudiments i crits anàvem sentint des de dins, els noms del 3r i 4rt classificat. En el moment que van pronunciar el premi al segon lloc i que se’l The Mamzelles ja no ens vam creure el què estàvem vivint. Significava que havíem guanyat el Sona9 i que tocava sortir a l’escenari a recollir el premi de mans dels guanyadors de l’any anterior: La Iaia.

Tenim tots els records presents d’aquell dia. Quina emoció.

 

Fotos:

[AFG_gallery id=’3′]

 

Vídeo: