Gravació del nostre primer EP a La Campaneria de Torelló

Gràcies a la confiança i al mecenatge dels companys Eloi Illamola i Dani Panadero del Bar Atmosfera de Torelló, vam tenir la oportunitat d’enregistrar el primer EP titulat “Gravació en directe a la Campaneria”.

Tal i com diu el títol, la gravació és un directe que vam fer al menjador de la Campaneria, una casa de pagès convertida en estudi. El tècnic, va ser L’Enric Carbonell que ens va fer la gravació, les mescles i el mastering.

La idea d’autoproducció encaixava molt bé amb la nostra filosofia i el fet d’ocupar un menjador encara ho convertia més en el què volíem, senzillesa i complicitat entre nosaltres. Això va fer que ens autodissenyéssim també la portada decidir que aquella seria la nostra carta de presentació a partir d’aquell moment. Satisfets amb els resultats vam presentar el projecte al Concurs Sona 9 del 2011.

A l’EP hi vam incloure 5 cançons: El Savi Redemptor, Un Indret Privilegiat, Bitllet de No Tornada, Ara Vaig Caminant Sol (On Solíem Caminar Junts) i Zoo.

Ja amb la maqueta a les mans vam decidir que la faríem única i per això vam enumerar-ne una per una. Vam establir quatre punts de distribució: al Bar Atmosfera de Torelló, La Martulina Divina de Vic, Rock & Classics de Vic i al Bar Cal Toni de la Torre, espais on encara avui la podeu trobar. Durant els nostres concerts també sempre n’hem anat repartint.

Desprès de l’estada a la Campaneria i amb l’ajut de Jordi Casas, vam gravar El Tràiler que acompanyava la carta de presentació.

 

 

Fotos (Eva Freixa)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.185135228206037.65884.160023497383877&type=3