Fins aviat!

Més d’un any ens separa del naixement del nostre primer disc. Un primer disc amb un títol concís que descrivia amb claredat el moment en què ens trobàvem. Era un punt de partida, un nou origen que ens encaminava a un destí que no coneixíem. Un destí absent que ens delíem per descobrir.

Poc ens imaginàvem en aquell inici que tindríem tantes coses per explicar. Són moltes les cares que hem conegut, les veus que hem sentit i les experiències que hem viscut. Un fruir etern que ens ha confirmat que la vertadera riquesa apareix quan un fa el que li agrada i ho comparteix amb els demés. Ha sigut increïble adonar-se com unes cançons tan importants per nosaltres també ho són per altra gent. La satisfacció és absoluta al comprovar que més enllà dels integrants del grup hi ha una gran família que no para de créixer. Un ramat en constant augment. Una espècie que s’estén alçant cada vegada més la veu.

Volem donar-vos les gràcies a tots els que ho heu fet possible: els que heu vingut als concerts, els que escolteu i compartiu les nostres cançons, els que heu comprat el disc, els que treballeu amb nosaltres diàriament, els que lluïu les nostres samarretes, els que ens dediqueu unes paraules a través de les xarxes socials, els que patiu i us alegreu amb nosaltres, aquells que ens animeu a generar nou material… Un llarg etcètera que ens ha permès viure amb allò que més ens omple.

Divendres 25 d’octubre vam fer l’últim concert de gira a La Copa de Girona. Són tantes les vivències acumulades i han vingut amb tanta rapidesa que és moment de gaudir-les amb tranquil·litat. El sac de records que ens emportem és massa gran per traginar-lo i toca assaborir-ne el contingut abans de reprendre el camí.

El Nyandú és un ésser inquiet que no ha parat de donar voltes a noves idees i ja té ganes de donar-les-hi forma. Ens n’anem per poc temps. El descans servirà per pair totes les emocions viscudes darrerament i per centrar-nos en la creació d’un nou disc. La motivació no para de créixer i les ganes de crear tampoc.

Gràcies per ser-hi, i fins aviat!

Nyandú