De gira por Galiza, Asturies y Euskadi

CATALÀ

El circuit de músiques populars Girando Por Salas concep cada any un concurs per promocionar la música dels artistes emergents arreu de l’Estat espanyol. El premi consta d’una gira de quatre concerts fora de la comunitat autònoma de cada grup. En l’edició d’enguany s’hi van presentar més de 500 propostes, de les quals un jurat en va seleccionar 36. Entre aquestes ens trobem nosaltres.

Després de tancar la gira de presentació de “l’origen de les absències” a Catalunya l’octubre passat, mostrarem el nostre “power-folk” a Galícia, Astúries i el País Basc. És un pas important. Sempre hem tingut ganes d’emportar-nos les cançons com més lluny millor. És hora de fer el salt cap a noves terres.

Aquestes són les dates de la gira que emprendrem el mes de març:

6/03 – Ultramarinos (Santiago de Compostela)

7/03 – A Ventana (Laxe, A Coruña)

8/03 – La Antigua Estación (Oviedo)

21/03 – Gora Taberna (Vitoria)

22/03 – TBC (Bilbao)

 

CASTELLANO

El circuito de músicas populares Girando Por Salas organiza año tras año un concurso para promocionar la música de los artistas emergentes alrededor del Estado español. El premio consiste en una gira de cuatro conciertos fuera de la comunidad autónoma de cada grupo. En su última edición recibieron más de 500 propuestas, de las que el jurado seleccionó 36. Ahí es donde nos encontramos Nyandú.

Después de cerrar la gira de presentación de “l’origen de les absències” en Cataluña el octubre pasado, llega el turno de mostrar nuestro “power-folk” en Galicia, Asturias y el País Vasco. Es un paso importante. Siempre hemos querido llevar nuestra música cuanto más lejos mejor. Llegó la hora de dar el salto hacia nuevas tierras.

Estas son las fechas de la gira que emprenderemos durante el mes de marzo

6/03 – Ultramarinos (Santiago de Compostela)

7/03 – A Ventana (Laxe, A Coruña)

8/03 – La Antigua Estación (Oviedo)

21/03 – Gora Taberna (Vitoria)

22/03 – TBC (Bilbao)