20è Aniversari del Bar Atmosfera

El naixement de Nyandú està estretament lligat a un dels nuclis musicals de la comarca osonenca, el Bar Atmosfera. Caracteritzat per oferir una programació setmanal de concerts gratuïts d’allò més versàtil, són molts els músics i bandes que han trepitjat l’escenari del recinte per oferir els seus repertoris en un ambient recollit i proper, des de grups de renom fins a artistes emergents.

El vincle que ens uneix amb l’Eloi i el Dani, responsables de tal moguda, es remunta als inicis de Nyandú, quan la criatura just picotejava l’interior de l’ou. Fou en el nostre tercer concert, al Bar Atmosfera, quan aquests dos personatges van decidir apostar desinteressadament per nosaltres. Com si d’una incubadora es tractés, ens animaren a sortir de l’ou amb la gravació d’un primer EP, l’anomenat EP Campaneria que podeu escoltar clicant aquí. A partir d’aquí l’embrió començà a expandir-se des dels passos més petits fins a salts prou grans per dur-nos al punt on hem arribat.

Enguany arriben al seu 20è aniversari i ho celebren amb un grapat d’actes compresos entre els dies 6, 18, 19 i 20 de juliol. El nostre torn serà el dissabte 20, i tindrem la sort de celebrar-ho amb The Seihos, Mine!, Joana Serrat i Dj Yo.

Trobareu més informació a l’enllaç de l’esdeveniment: https://www.facebook.com/events/488069857935042/490221547719873/?notif_t=like